RING NU: 22924835

Totalbyggeri

Vi er jeres samarbejdspartner gennem hele byggeriet, hvilket vil sige, at vi er der for kunden lige fra idé til det færdige resultat. Da vi har mangeårig erfaring med alt fra små parcelhustilbygninger til stort industribyggeri.

Nybyggeri

Skal der opføres et anneks til sommerhuset, en garage til bilen eller en havestue til de lune sommeraftner, så kontakt Thomas Månsson Tømrer & Snedker ApS. Mulighederne for at bygge nyt og bygge til er blevet større med det nye bygningsreglement (BR08). Det er nu tilladt at bygge på en større del af grunden, og det er tilladt at bygge småbygningerne både højere og bredere. Det er alt sammen ændringer, der giver dig mulighed for at tilføje flere kvadratmeter til hjemmet, uden at det skal være en dyr fornøjelse. Vil du høre mere om mulighederne for at bygge nyt, så kontakt os.

Tagarbejde

Taget udgør en vigtig del af husets fremtoning. Et nyt tag er derfor en oplagt mulighed for, at give din bolig et stilmæssigt løft. Overvejer du at skifte taget, er der en verden af muligheder. Lad os komme forbi og præsentere de muligheder der er. Thomas Månsson Tømrer & Snedker ApS rådgiver og inspirerer med udgangspunkt i dit hus. Thomas Månsson Tømrer & Snedker ApS er din professionelle partner i tagarbejde. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Renovering

Skal du have nye vinduer/døre, nyt tag eller skal du måske bare have skiftet udhæng eller lignende, så er Thomas Månsson Tømrer & Snedker ApS klar til at hjælpe dig med opgaven. Ingen opgaver er for små til Thomas Månsson Tømrer & Snedker ApS.

Vinduer og døre

Ved udskiftning af døre og vinduer kan Thomas Månsson Tømrer & Snedker ApS tilbyde levering og udskiftning med færdige elementer fra Danmarks førende fabrikanter. Thomas Månsson Tømrer & Snedker ApS leverer og monterer vinduer fra kælder til kvist fra en lang række producenter - og altid med et stort udvalg af nye døre. Altid i de bedste materialer.

Øko hønsehuse

Vi er specialiseret i opførelse af industrielle hønsehuse. Vi bygger haller til fjerkræsproduktion i alle størrelser og har stor erfaring med at bygge hønsehuset, så hønsene får de optimale vækstvilkår. Vi kan vejlede og give tilbud på forskellige ventilationssystemer til din fjerkræproduktion. Så går du med tanker om at bygge nyt økologisk hønsehus eller måske optimere det hønsehus du i forvejen har, så vil du ikke fortryde at give Thomas Månsson Tømrer & Snedker ApS et kald. Vi tilbyder totalentreprise, el – VVS – jord – beton – tømrer og udfører både veranda- og gardinløsning. Vi er vant til at samarbejde med Landmeco.

Halbyggeri

Vi har opført en del haller/maskinhuse, så skal du have opført en ny ridehal eller have renoveret et gammelt maskinhus, så kontakt Thomas Månsson Tømrer & Snedker ApS. Når du vælger os til at opføre din hal, så får du stor erfaring og ekspertise.